LET OP: Je kijkt nu naar een oude versie van eetsuggestie

Deze recepten worden langzaam omgezet naar de nieuwe site

Je ben terecht gekomen op een oude versie van de eetsuggestie.nl website.
Deze is nog maar heel even online. Je kunt de nieuwe site vinden via de homepage: https://eetsuggestie.nl

Workshop foodstyling en fotografie

Geschreven door Chantal Hogenes op vrijdag, 07 december 2012 10:30 Gepost in Vega Blog, Over eetsuggestie.nl

Een uit de hand gelopen hobby?

Mijn recepten hobby begint misschien een beetje uit de hand te lopen..

Morgen ga ik een workshop foodstyling en fotografie doen!

Ik ben ontzettend benieuwd wat dat gaat opleveren. Hopelijk hele mooie foto's :-). Als het een succes blijkt te zijn laat ik zeker de details weten over waar je deze workshop kunt volgen en wat je er van kunt verwachten.

Over de auteur

Chantal Hogenes

Chantal Hogenes

Eet sinds 1998 voornamelijk vegetarisch, is dol op koeknuffelen, een groene thee liefhebber, vindt koekjes bakken ontspannend, gaat graag uit eten, webdesigner als beroep, en natuurlijk dol op koken!

Plaats een reactie

Je kunt een reactie plaatsen als gast via onderstaand formulier. Het email adres wordt uiteraard niet op de website getoond, maar het invoeren van een geldig email adres is tegenwoordig helaas nodig voor de anti-spam controle. Bij het invoeren van een niet bestaand email adres wordt de reactie automatisch als spam aangezien en niet ingestuurd. Als je een website url invoert, vergeet dan niet om deze te beginnen met http:// of https:// anders wordt je reactie niet opgeslagen (dus alleen www is niet voldoende).
Of laat zien wie je bent, en laat een reactie achter met je Twitter of Facebook profiel! Je foto en schermnaam komen dan bij het bericht te staan - wel zo gezellig :-).