LET OP: Je kijkt nu naar een oude versie van eetsuggestie

Deze recepten worden langzaam omgezet naar de nieuwe site

Je ben terecht gekomen op een oude versie van de eetsuggestie.nl website.
Deze is nog maar heel even online. Je kunt de nieuwe site vinden via de homepage: https://eetsuggestie.nl

Wat is het toch stil bij eetsuggestie - of lijkt dat maar zo?

Geschreven door Chantal Hogenes op donderdag, 24 juli 2014 15:43 Gepost in Over eetsuggestie.nl

Dat lijkt maar zo :-) - stil is het zeker niet!

Wat is het toch stil bij eetsuggestie - of lijkt dat maar zo?

De laatste maanden zijn er wat minder recepten op de site verschenen. Dat betekent echter niet dat ik niet druk bezig ben!

Op de achtergrond word er druk gewerkt aan een compleet nieuwe huisstijl, en een compleet nieuwe website.

Dat gebeurt allemaal in privé tijd en ja dat gaat dan minder hard natuurlijk dan ik zou willen.

In de tussentijd zijn er wel veel nieuwe recepten bedacht en gefotografeerd. Alleen dan met een mobiele telefoon - en dat is toch echt van mindere kwaliteit merk ik. Maar ja, m'n andere fotocamera is inmiddels al weer 10 jaar oud en dus stevig toe aan vervanging. Druk aan het sparen dus voor een nieuwe spiegelreflex camera.

Verder ben ik gedoken in nieuwe technieken, zoals voedsel drogen. Een geweldige manier om voedsel lang en eco-vriendelijk te bewaren met behoud van vitaminen en mineralen. En vooral voor raw-food liefhebbers een geweldige manier om gezonde snacks mee te nemen (ook voor niet raw-food liefhebbers natuurlijk ;-).

Nu het BBQ seizoen is begonnen ben ik ook druk allerlei vega(n) opties aan het testen. Sommigen zijn echt geweldig maar niet echt een recept te noemen. Ik ben nog aan het nadenken over hoe ik toch al die info op de website kan krijgen. Mocht je tips hebben dan hoor ik het graag!

Voor iedereen die gebruik maakt van het Weight Watchers systeem probeer ik ook sinds een paar maanden alle recepten te voorzien van ProPoints. Dat is best een werkje blijkt.

Binnenkort meer!

 

Over de auteur

Chantal Hogenes

Chantal Hogenes

Eet sinds 1998 voornamelijk vegetarisch, is dol op koeknuffelen, een groene thee liefhebber, vindt koekjes bakken ontspannend, gaat graag uit eten, webdesigner als beroep, en natuurlijk dol op koken!