LET OP: Je kijkt nu naar een oude versie van eetsuggestie

Deze recepten worden langzaam omgezet naar de nieuwe site

Je ben terecht gekomen op een oude versie van de eetsuggestie.nl website.
Deze is nog maar heel even online. Je kunt de nieuwe site vinden via de homepage: https://eetsuggestie.nl

Wakkere Winkelaar: iedere week alle vleesvervanger aanbiedingen in je mailbox

Geschreven door Chantal Hogenes op woensdag, 07 november 2012 10:26 Gepost in Vega Blog, Vegetarische vleesvervangers

Wakkere Winkelaar: iedere week alle vleesvervanger aanbiedingen in je mailbox

Met de handige Wakkere Winkelaar nieuwsbrief van Wakker Dier krijg je iedere week een overzicht van alle aanbiedingen op het gebied van vleesvervangers in je mailbox!

Lekker makkelijk: je kunt precies zien welke supermarkt bepaalde vleesvervangers in de aanbieding heeft.

Ik ben al een aantal jaren vrolijke ontvanger van de Wakkere Winkelaar en het heeft me toch leuk financieel voordeel opgeleverd. De vega burgers koop ik sowieso, maar nu kan ik zien bij welke supermarkt ze in de aanbieding zijn en vooraf m'n te maken recepten er op aanpassen.

Kleine verbetertip voor de Wakkere Winkelaar

Klein minpuntje aan de nieuwsbrief is dat er soms ook aanbiedingen voor biologisch vlees tussen zitten. Het is niet mogelijk om bij de inschrijving van de nieuwsbrief aan te geven dat je hier niet op zit te wachten en alleen de vega aanbiedingen wilt ontvangen. 

Ook iedere woensdag de aanbiedingen van Wakkere Winkelaar ontvangen?

Dat kan via deze link: Wakkere Winkelaar

Over de auteur

Chantal Hogenes

Chantal Hogenes

Eet sinds 1998 voornamelijk vegetarisch, is dol op koeknuffelen, een groene thee liefhebber, vindt koekjes bakken ontspannend, gaat graag uit eten, webdesigner als beroep, en natuurlijk dol op koken!

Plaats een reactie

Je kunt een reactie plaatsen als gast via onderstaand formulier. Het email adres wordt uiteraard niet op de website getoond, maar het invoeren van een geldig email adres is tegenwoordig helaas nodig voor de anti-spam controle. Bij het invoeren van een niet bestaand email adres wordt de reactie automatisch als spam aangezien en niet ingestuurd. Als je een website url invoert, vergeet dan niet om deze te beginnen met http:// of https:// anders wordt je reactie niet opgeslagen (dus alleen www is niet voldoende).
Of laat zien wie je bent, en laat een reactie achter met je Twitter of Facebook profiel! Je foto en schermnaam komen dan bij het bericht te staan - wel zo gezellig :-).