LET OP: Je kijkt nu naar een oude versie van eetsuggestie

Deze recepten worden langzaam omgezet naar de nieuwe site

Je ben terecht gekomen op een oude versie van de eetsuggestie.nl website.
Deze is nog maar heel even online. Je kunt de nieuwe site vinden via de homepage: https://eetsuggestie.nl

Vlees en vis: waar vervang je dat nou door?

Geschreven door Chantal Hogenes op vrijdag, 23 november 2012 14:00 Gepost in Vega Blog, Vegetarische vleesvervangers, Vegetarische visvervangers

Dat kun je lezen in de vervanglijst van de NVB!

Ben je net begonnen met (af en toe) vegetarisch eten en heb je soms geen idee hoe je je eigen recepten kunt omzetten naar lekkere vegetarische varianten? 

De Nederlandse Vegetariërs Bond heeft daarvoor een makkelijk lijstje gemaakt.

Je kunt de vlees en vis vervangers lijst downloaden na opgave van je naam en email adres.

Over de auteur

Chantal Hogenes

Chantal Hogenes

Eet sinds 1998 voornamelijk vegetarisch, is dol op koeknuffelen, een groene thee liefhebber, vindt koekjes bakken ontspannend, gaat graag uit eten, webdesigner als beroep, en natuurlijk dol op koken!

Plaats een reactie

Je kunt een reactie plaatsen als gast via onderstaand formulier. Het email adres wordt uiteraard niet op de website getoond, maar het invoeren van een geldig email adres is tegenwoordig helaas nodig voor de anti-spam controle. Bij het invoeren van een niet bestaand email adres wordt de reactie automatisch als spam aangezien en niet ingestuurd. Als je een website url invoert, vergeet dan niet om deze te beginnen met http:// of https:// anders wordt je reactie niet opgeslagen (dus alleen www is niet voldoende).
Of laat zien wie je bent, en laat een reactie achter met je Twitter of Facebook profiel! Je foto en schermnaam komen dan bij het bericht te staan - wel zo gezellig :-).